Suomen jääkiekko maajoukkoe leijonat

Mä oon tässä viime aikoina miettinyt Leijonia ja suomen maajoukkoeen tilannetta. Jos sitä rupee miettii nii tajuaa, että suomalaisista kovinkaan moni ei koskaan usko, että suomi menestyy. Jääkiekko lienee niit harvoi lajei jois suomi oikeest pärjää maailmal ja kovii vastustajii vastaa.

Mä itse luokittelen ihmiset, jotka seuraa jääkiekkoa kolmeen eri ”osastoo.” On niitä, jotka oikeasti tajuaa lajista melkeinpä kaiken ja joiden on ihan pakko päästä katsomaa joka ikinen leijonien peli. Tää oli eka sit tokan tulee ehk kaikist ärsyttävin…. Ihmiset, jotka luulee tietävänsä jotain mut todellisuudes ne ei tiedä ja sit ne vaa huutelee kaikkee turhaa mikä sit saa muut katsojat vittuuntumaan. Ja sit on viel se vika ryhmä joka vaan istuu hiljaa ja tuijottaa pelii.

Ja varmasti kaikki ny on huomannu uutisista tai jostain muualta niin Leijonilla tosiaan on alkanut nää ”harjotusottelut” joista eilen ja tänään on tullu voitot latviaa vastaan 5-1 voitot molemmista.

Ja sit suomea ei sinäänsä yhdistä mikään tai tätä kansaa ei yhdistä mikää silleen et kaikki ois samas paikkaa tarkotuksel paitsi sittenkun leijonat voittaa MM-kultaa niin auta armias koko suomi räjähtää. Ja se on must tosi siistii! Siistii nähä oikeest et kui paljon jääkiekko yhistää ihmisii. Ny viimekski ku Suomen u20 joukkoe voitti MM-kultaa niin siit tuli ainakin tääl pääkaupunki seudul ihan valtava juttu.

Must suomel ei oo mitään hätää jääkiekon maajoukkoeen kaa… meil on huikee määrä huikeit junnui ja lisää vaa koko ajan tulossa. NHL:ssä on jonkun verran suomalaisii nuorii pelaajii ja on upeet nähä et esim: Olli Määttä pärjää jo siel ei meil oo mitään hätää jääkiekon suhteen.

-karkki25

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 3 = 4