Mitä täällä tapahtuu?

Moikka mooi kaikki siel ruudun toisella puolella!

Mul on ollu jo kauan haaveena oma , mutten oo oikee tienny mist kirjottais ja näin no eilen sit innostuin ja perustin mun ihanalle lemppari yhtyeelle  Flowboysfamille blogin,joka siis käsittelee niit, mutta halusin myös vapaa muotosemman blogin, jossa ei niinkään aihetta olisi.

Blogini sai nimen Soha ne add fel ei sillä ny sen enempää oo tarkotusta google kääntäjällä käännetty lause Never give up kertokaa toki jos toi on väärin 😀

No mitä täält mä tänne sit tuun kirjottaa ?

Ihan laidast laitaa kaikkea… urheilusta,asioista jotka ottaa mua päähä (varoitus ! Mua  ottaa monet asiat päähä ) , mitä mä teen ja mihin suuntaa mä mun elämää ohjaan , mitä haluisin tehä isona ja vähän mun unelmista. Ja koska nää toisiaan on mun ekat blogit mitä mä ikinä oon tehny nii alku saattaa mennä vaa ihmetelles mut eiköhän tää täst lähe !

Mä asun jossain päin pääkaupunki seutua ja käyn tällä hetkellä 9 luokkaa. Mä tykkään seuraa urheilua eniten jääkiekkoa ja tykkään olla ulkona kavereiden kanssa sekä hyvästä ruoasta ! Mulle tärkeet on et mun kaverit sekä perhe voi hyvin ja et ne on terveitä.

Palaillaan huomenna!

Täs viel linkki siihe Flowboysfam blogii jos jotain kiinnostaa http://fuckyeahflowboysfam.omablogi.fi

-karkki25

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

66 + = 76